Skip to main content
tableta-mockup2

Forged Graphics Studio ofera servicii de design grafic si in orasul Bacau. Prin aceste servicii ajuta micile si marile firme sa-si imbunatateasca identitatea vizuala. Caliatea serviciilor noastre de design grafic se bazeaza pe cei peste 8 ani de experienta. In acesti ani mereu am luptat sa ajungem la perfectiune. Serviciile de design grafic si grafica publicitara sunt prestate de designeri certificati in domeniu pentru a va putea oferi o calitate de top.

Creativitatea ne defineste ca designeri, de aceea cand vine vorba de idei, echipa de design grafic din Bacau le adopta pe cele mai bune. Din punct de vedere creativ, aceasta ne ajuta sa dezvoltam un design cat mai atractiv si usor de inteles de catre public. Designul, deseori, trebuie sa respecte o serie de reguli artistice. De exemplu, un design grafic pentru firma trebuie intotdeauna sa stie cum sa vanda. Vanzarea unui anumit produs sau serviciu trebuie sa fie intr-un mod neagresiv, placut, uneori amuzant. Acesta poate aparea pe multiple materiale publicitare cum ar fi: bannere online, bannere stradale, carti de vizita, banner roll-up, etc.

Prin experienta noastra in design grafic si grafica publicitara te putem ajuta sa incepi creearea brand-ului tau de top! In concluzie, daca esti in cautarea unui designer grafic in Bacau care sa iti ofere servicii complete de design grafic, suntem aici sa te ajutam cu ceea ce stim cel mai bine sa facem.

client12-logo
client10-logo
client1-logo
client9-logo
client7-logo

Oferim servicii complete de design grafic in Bacau:

 • Creeare logo, rebranding logo, vectorizare logo;
 • Carti de vizita, mape, brosuri, antet, pixuri, plicuri, etc.;
 • Realizare design meniu restaurant sau cafenea;
 • Realizare design folie auto;
 • Bannere publicitare stradale;
 • Bannere online social media si/sau website;
 • Reviste, carti, agende;
 • Flyere / fluturase;
 • Desene, caractere, benzi desenate, cartoon, etc.

Beneficiile pe care le primesti atunci cand alegi serviciile noastre de design grafic:

 • Oferta de pret personalizata in functie de ce ai nevoie;
 • Ne implicam in cazuri sociale;
 • Garantie pe viata la toate serviciile;
 • Primesti banii inapoi daca esti nemultumit.

Afla mai multe detalii despre serviciile de design grafic pentru orasul Bacau!

In momentul in care se presteaza servicul de design grafic, realizam conceptul, fixam directie si pasii ce trebuiesc urmariti pentru a putea ajunge cat mai aproape de „frumos”. Serviciile de design grafic Bacau nu sunt prestate doar in orasul Bacau, ci si in restul oraselor din Romania. Din firmele cu care lucram ce se afla in diferite zone ale tarii avem mereu noi lucruri de invatat si studiat. Aceste experiente ne ajuta sa oferim clientilor nostri stabilitatea si siguranta de care au nevoie atunci cand aleg sa lucreze cu echipa noastra.

O zona unde activam foarte intens spre a o dezvolta din punct de vedere al imaginii companiilor este orasul Iasi. Acest lucru se datoreaza echipei noastra de design grafic Iasi care ne ajuta sa trecem peste toate obstacolele creative. In orasul Iasi s-au creeat o multime de legaturi cu firme din foarte multe domenii de activitate, acestea reprezentandu-ne in toata Romania. Acest lucru ne ajuta sa fim mereu cu un pa in fata altor firme de design grafic.

De ce ar trebui sa alegi serviciile noastre de design grafic din Bacau?

De ce ar trebui sa fim noi alegerea perfecta si nu alte firme de design grafic din Bacau? Din cauza unui simplu motiv, acesta este reprezentat de un singur cuvant: “Creativitatea”. Din anul 2012, creativitatea a fost si este unul din marile noastre avantaje in multe servicii de design grafic cat si de grafica publicitara. Un designer adevarat trebuie sa stie mereu cum sa rezolve o problema prin gasirea celor mai bune solutii,. Aceste skill-uri ne ajuta la realizarea fara probleme a oricarui proiect de design grafic Bacau, din Iasi, din Romania sau in orice alta regiune.

Inafara de serviciile de design grafic si grafica publicitara va oferim si servicii complete de: web design, branding, animatie, optimizare SEO, gazduire web si foto/video.

Iti multumim ca ai avut rabdarea sa citesti acest articol pana la final! Hai sa realizam un brand de top impreuna! Mai jos poti completa un formular care ne ajuta sa iti intelegem exact dorintele in materie de web design.