Skip to main content
#webdesign #designgrafic #animatie

Glomo - Platforma de anunturi, locatii si evenimente

Glomo.md iti ofera posibilitatea de a publica anunturi si locatii gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Glomo.md anunturi gratuite si locatii interesante din Chisinau, Balti si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat

#webdesign #designgrafic #animatie

ClinicaGSM - Doctorul telefonului tau

Misiunea noastra este sa aducem la starea initiala “pacientii” nostri. Telefoanele sunt foarte importante pentru clientii nostri, acolo au cele mai frumoase amintiri, comunica cu cele mai dragi persoane. Fac parte din familie. Le tratam ca pe un membru al familiei lor. Cautam mereu si testam cele mai bune variante de protectie pentru telefoanele clientilor nostri pentru a evita pe cat posibil intoarcerea lor la Clinica.

#webdesign #designgrafic #animatie

Trondheim Stein - Website de prezentare

Realizăm proiecte pentru case private, spații comerciale și zone publice în colaborare cu companii locale. Executăm pavaje, ziduri de susținere, scări de piatră, paturi de flori, spații exterioare si drenaj. Oferim un proces clar și oferim întotdeauna servicii ridicate clienților. Lucrarea este efectuată de angajații noștri, iar munca noastră vine cu o garanție cuprinzătoare de 5 ani.

#webdesign

Josefi - Magazin de imbracaminte luxury

Brandul Josefi este un concept de vanzare online progresiv, inovator si ambitios. Josefi prezinta propria interpretare individuala a luxului, redefinind perceptia comertului online modern intr-un mod personal rafinat.

#designgrafic #modelare3D

Moldoglass - Design de catalog produse

Moldoglass reprezinta calitatea in domeniul prelucrarii sticlei, cu aplicatii in arhitectura, mobilier si amenajari interioare sau exterioare. Producem geam izolator pentru fabricanti de tamplarie. Oferim servicii complexe si procesari speciale ale sticlei: slefuire, fazetare, gaurire, sablare, laminare, securizarea geamului pentru compartimentari interioare, usi din geam securizat, oglinzi fazetate, geam decorativ sablat, mobilier sticla, pardoseli si copertine din geam laminat, placari, etc.