Despre proiect

ClinicaGSM este un service de telefoane, tablete si laptopuri cu sediul principal in Piatra Neamt. Acesta este unul dintre cele mai mari service-uri de acest gen, fiind activi pe piata din Piatra Neamt, Iasi, Tg. Neamt si Cluj.

Am luat parte la Proiectul ClinicaGSM in anul 2017 si lucram si in prezent la dezvoltarea constanta a acestui brand. Sentimentul pe care il ofera acesta trebuie sa fie similar cu clinicile private din Romania. In cazul de fata brand-ul duce cu gandul la o clinica de telefoane si dispozitive GSM. In acest proiect au fost implicate o serie de servicii proprii: design grafic, web design, branding, animatie si dezvoltare software. Coloristica este compusa din doua culori primare: rosu si albastru. Culoarea rosie simbolizand sangele – viata iar albastrul reprezentand electricitatea.

Website-ul ClinicaGSM a fost structurat si gandit sa respecte toate specificatiile de mai sus. Acesta include doua mari functionalitati: Verificare status reparatii si Solicitare reparatii, ambele comunicand cu o baza de date si un sistem de management programat sa rezolve cat mai usor toate nevoile administratorului.

Servicii

Design grafic, Modelare 3D

Detalii tehnice

3543x2516px, 300dpi, CMYK

Format catalog

A4 portrait

Anul realizarii

2021