Skip to main content

Servicii de animatie publicitara, editare si montaj video

Cauti servicii de animatie video 2D si 3D, editare videomontaj video si spoturi publicitare animate in Iasi, Bacau si Bucuresti. Transmite intr-un mod unic mesajul afacerii tale prin serviciile noastre de animatie. Citeste mai jos toate informatiile despre serviciile noastre de Animatie video. Vezi ce serviciu ti se potriveste si hai sa incepem transformarea brand-ului tau!

Cateva cuvinte despre aceste servicii de animatie digitala, spoturi publicitare si editare video

Mai jos ti-am pregatit o lista completa despre cum te putem ajuta si ce iti putem oferi.

Servicii de animatie

Vrei sa prezinti povestea companiei intr-un mod unic, un serviciu sau un proces prin care se realizeaz serviciile si produsele tale? Avem peste 7 ani de experienta in prestarea acestor servicii de animatie 2D si 3D de tip Flat. Prezinta-le clientilor tai diferite subiecte, clar si fara sa-i plictisesti!

Instastory-uri animate

Stii acele reclame cool de pe Instagram sau Tik Tok? Unele pot fi facute chiar de noi! Stim sa atragem atentia si sa tinem publicul atent la ecran. Iti putem realiza promo-uri publicitare special gandite pentru Instastory si Tik Tok.

Spoturi publicitare animate

Ai un produs sau un serviciu interesant? Atunci este clar ca trebuie sa-l prezinti intr-un mod neobisnuit si original. Am ajutat multe companii sa-si vanda produsele si serviciile in online, atunci cand acestia nu gaseau nicio solutie.

Editare si montare video

Te ajutam sa realizezi video-uri profesionale prin serviciile noastre de foto / video, montaj si editare video. Un video calitativ, gandit cum trebuie din punct de vedere tehnic si artistic, cu siguranta de va ajuta sa transmiti un serviciu premium catre clientii tai.

servicii de animatie si editare video

Intra in universul video

Stiai ca intr-o secunda dintr-un video intra aproximativ 24 de imagini? Gandeste-te cat de multa informatie poate fi prezentata intr-un minut!

Spot publicitar animat (0:37)

Prezentarea unui produs inovativ cum este Glomo, vine si cu un spot publicitar la fel de inovativ.

Instastory-uri animate 0:40

Multe companii isi fac reclama pe instagran, asta nu inseamna ca o fac si la un nivel de top. Iti prezentam serviciile noastre de animatii pentru instastory.

Animatie Flat 2D (0:44)

Prezentarea serviciilor ClinicaGSM printr-o animatie cool, usor de inteles ce iti capteaza atentia.

De ce ar trebui sa alegi aceste servicii de animatie si editare video?

Mai jos iti prezentam o mica parte din avantajele serviciilor noastre.
Calitate Full HD & 4K

Atunci cand spotul animat sau orice alt proiect din aceasta categorie este finalizat, exportarea va fi facuta cat mai calitativ posibil. Lucram cu cele mai noi tehnologii pentru a converti video-ului intr-un format cat mai calitativ din punct de vedere al imaginii.

Multiple formate disponibile

Noi alegem formatul in functie de ce ai nevoie. Ti-l recomandam pe cel mai bun si incepem randarea. Fie ca este vorba de format .mp4, .flv, .avi, .mov, etc., suntem pregatiti sa-ti oferim orice format disponibil pe piata video.

Compatibilitate complexa

Spoturile publicititare si animatiile video sunt perfect gandite pentru orice canal de promovare (Facebook, Youtube, etc.), astfel incat video-ul s fie compatibil cu acestea. Deasementea instastory-urile vor avea o rezolutie si o durata eligibila platformei.

Capteaza atentia

Tii minte ultima reclama care te-a captivat? Daca da, inseamna ca a fost o reclama buna. Avand ani de experienta in spate si lucrand cu zeci de firme, iti putem recomanda cele mai bune variante prin care produsul sau serviciul tau poate capta atentia privitorilor.

servicii de animatie si editare video

Imbunatatim brandurile din Romania inca din anul 2012

Inca de la inceput, misiunea noastra a fost, este si va fi cea de a schimba in bine imaginea unui brand, sa transmita un mesaj cat mai organizat, coerent si unic publicului. Prin aceste servicii de animatie si editare video vom putea prezenta mult mai dinamic imaginea unui brand.

Hai sa realizam un proiect impreuna!